2010. február 14., vasárnap

Bábkészítés 6

Vettem a hobbyboltban mindenféle méretű és fajtájú szemeket, de valahogy egyik sem volt olyan mint amire gondoltam...úgyhogy elővettem a jó öreg Fimo készletemet és csináltam saját szemet és szájat:


Elkezdtem a festést...és persze minden kis hiba előjött az arcon.Meg nem is annyira tetszik így mert nagyon maszk hatása van.Most megyek is csiszolni....

3 megjegyzés:

Mici írta...

Mivel festetted? Akrillal? Lehet hogy az volt sűrűbb a kelleténél. Egyébként tényleg olyan tökéletesen simának látszott már. De annyira jó követni a műveletet. Kicsit olyan, mintha mi magunk is bábot készítenénk. Én legalább is mindig elgondolkodom Veled együtt a következő lépésen. :)

Hell Krisztina (Kiky) írta...

Ha bármi jó ötletetek vagy javaslatotok van azt nagyon szívesen veszem mert még én sem tudom, hogy pontosan mi fog kisülni belőle!Szerintem is sűrű a festék...megpróbálom majd hígabban felvinni.

Rózsaszín pöttyök írta...

Tudom, hogy kicsit elkéstem. Azonban a következő babánál talán hasznát veszed.

Én szivaccsal próbálkoznék, mert azzal lehet a legjobban utánozni a bőr szerkezetét. Nem a szivacs-ecsettel, hanem a sima olcsó háztartásival. Különféle lyukméretűek, azzal is lehetne játszani.
Érdemes nagyon vékony rétegben felvinni a festékeket, kb. úgy, mint smik-készítéskor. :-)